MA-URI®

A hagyományos masszázsokhoz talán csak annyiban hasonlít, hogy érintések sorozatából áll. Táncrítus jellege ünnepélyes keretet ad. A MA-URI masszőr teljes figyelmével igazítja mozdulatait összhangban a kezelt személlyel, zenével. A masszázs személyre szóló, minden alkalommal más és más.
Testi síkon a MA-URI egy meleg olajjal végzett teljes testmasszázs, amely kedvezően hat az anyagcserére és a keringésre, jótékony hatása van a bőrre, ellazítja az izmokat. Mivel vérbőséget nem okoz, így olyan esetekben is ajánlható, amikor a hagyományos masszázsok ellenjavalltak, például várandósság idején. A kezelés időtartama egy-másfél óra, gyakoriságát a páciens igénye határozza meg.
A szem a lélek tükre, szokták mondani. A MA-URI szerint az egész test az. Testünk életünk történetének térképe. A polinéz sámánok, a kahunák úgy tartják, hogy a betegség azért jön, hogy változtassunk az életünkön.
Habár kívülről nézve gyönyörű táncnak látszik, valójában a MA-URIt adó személy csupán navigátor szerepet játszik a MA-URI tengerén. Érintése által olyan körülményeket hoz létre, amiben a lélek megkezdheti  öngyógyító folyamatait. Nem gyógyítunk, csupán megteremtjük a változás feltételeit.

    Kezelő:     Zahorecz Ádám
    Bejelentkezés:    +36 (70) 381 3956

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése