Lomi Lomi Nui

A Lomi Lomi Nui masszázs a Hawaii szigetekről származó, különleges technikát igénylő masszázsfajta, amely elősegíti az emberi test izomcsomóinak és stresszes állapotának oldódását.
A masszázs különleges technikát igényel, melyet relaxációs zene, illatgyertyák és füstölők alkalmazása egészít ki, elősegítve a test teljes ellazulását. A kezelés  időtartama 60- 90 perc állapottól függően, amelyet 5-10 perces relaxáció követ.
A masszírozás időtartamát, melyet főként szezámolajjal végeznek, az egyén fizikai és lelki állapota határozza meg. Alkalmazása másnaponkénti 3-4 alkalommal ajánlott, kúraszerűen fejti ki legjobban hatását, de egy alkalommal is észrevehető javulást érhetünk el.
A masszírozást a kéz és az alkar, illetve a könyök váltott nyomástechnikájával végzik. Általában reumatikus ízületi problémáknál, vérkeringés stabilizálásánál, feszültségérzés esetén, stressz-állapotnál, illetve általános állapot javítása esetén javasolt.
A bioenergia áramlás segítségével energiát juttatnak a kezelt testrészekbe, ami segítségére van a testi-lelki egyensúly stabilizálásának. Helyreállítja a vérkeringést, csökkenti a feszültségérzést, és általános közérzetjavító hatású is.

    Kezelő:     Fischer Anikó
    Bejelentkezés:    +36 (20) 950 6334

1 megjegyzés:

  1. Abban a szerencsében részesültünk én és barátnőm, hogy megtapasztalhattuk ennek a csodás masszás technikának a gyógyító és relaxációs csodáját! Nagyon autentikus és kellemesen idegen a megszokott magyar kulturális szokásokhoz képest. Habár az ember minden porcikáját átmozgatja, és energiával tölti fel, előre bocsájtom, hogy érdemes úgy kipróbálni, hogy utána egy nap pihenője van az embernek, mert elég alaposan elfáraszt, akár egy kiadós edzés. Utána, viszont mintha kicserélték volna az embert. Anikót csak ajánlani tudom, mert egy tündéri asszony, remekül érti és műveli a birtokában lévő tudást. Nem mutat többet, mint ami, és nem fukarkodik a szeretettel! Viktor & Szandra

    VálaszTörlés