Baba Shiatsu



Az érintés ősidők óta a kapcsolatteremtés egyik legalapvetőbb formája. A csecsemők életében az első 18 hónap meghatározó jelentőségű. Ebben az időszakban az édesanyák érintése, simogatása, fizikai jelenléte nagyon fontos szerepet tölt be a gyermek életében. Ez segíti a csecsemőt a mozgás, az érzékelés, és az idegrendszer egészséges fejlődésében.
A Baba Shiatsu biztonságos, hatékony és gyengéd kezelési mód. Támogatja és fejleszti a babák fizikai és érzelmi fejlődését. Különbözik minden más baba masszázstól, hiszen egy ősi gyógyító rendszeren alapszik, mely élénkíti és erősíti a bőrt és izomzatot. Már pár napos kortól alkalmazható, mivel figyelembe veszi a csecsemőigényeit és befogadó képességét. 
Az egyszerű fogásokat gyorsan és könnyen lehet elsajátítani, így lehetőséget ad az anyukáknak, apukáknak a családban való alkalmazásra. Ezzel támogathatják a csecsemőt a fejlődésben vagy éppen segíthetnek neki megoldani a testében kialakult fizikai nehézségeket.

A kezelés célja:

  • Az energetikai fejlődés támogatása az energiapályák érintésével.
  • A szülő-gyerek kapcsolat támogatása.
  • A baba és a mama nyugodt, jó közérzetének segítése.
  • A testérzékelés javítása.
  • A baba minden érzékszervének stimulálása.
  • A keringés és az emésztés javítása.


A kezelés menete

A Baba Shiatsu kezelés a szülő bevonásával történik. A kezelés menete a baba és a szülő aktuális hangulatától függ. A kezelő vagy a babán vagy egy játék babán végzi a mozdulatokat, melyeket a szülő szinkronban lemásol. Ez azért történik, hogy a szülő otthon is alkalmazhassa a masszázst.


Kezelő:     Fischer Anikó
Bejelentkezés:     +36 (20) 950 6334

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése